Ben Spronk

Aankoopmakelaar Amsterdam

Mijn naam is Ben Spronk en sinds 2008 ben ik actief op de huizenmarkt en heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het aan- en verkopen en taxeren van woningen in en rond Amsterdam. In 2017 ben ik beƫdigd als Register Makelaar en ben ik ingeschreven in de daarvoor bedoelde registers. Onderdeel van mijn titel is de permanente educatie die mij op hoogte houdt van de nieuwe ontwikkelingen in de markt zodat ik mijn klanten goed kan dienen.

In 2019 ben ik het team van de Aankoopmakelaar Amsterdam komen versterken en richt ik mij uitsluitend op aankoopbegeleiding. Dit is wat ik het leukste vind en waar ik de meeste energie van krijg. Voordat ik met de makelaardij begon heb ik een technische opleiding genoten en ben ik werkzaam geweest in de bouw. Dit blijkt goed van pas te komen met het aankoopadvies wat ik aan mijn klanten mee mag geven. Ik ben positief ingesteld, gedreven en dienstbaar. Daarnaast ben ik goed bereikbaar en kan ik snel schakelen, iets wat in deze markt erg belangrijk is.

Aankoopmakelaar Ben Spronk
Denkt mee, pro-actief en komt afspraken na Geschreven door: Daan
Erg tevreden over de verdiensten van Ben. Hij denkt met je mee, handelt pro-actief en komt gemaakte afspraken na. Stelt zich ook flexibel op om snel te kunnen schakelen wanneer dat nodig is. Kortom, een zeer prettige samenwerking en een aanrader!
Fantastisch bijgestaan Geschreven door: Paul
Ben van Aankoopmakelaar Amsterdam heeft mij fantastisch bijgestaan bij het kopen van een woning in Amsterdam. Ben is deskundig en begeleidt je op een soepele manier door het proces. Wanneer je je wensen met hem bespreekt durft hij eerlijk te zijn over de (on)mogelijkheden, dit helpt om teleurstelling bij het zoekproces te voorkomen. Bij het bezichtigen van een woning vallen hem zaken op die je zelf niet ziet en weet hij altijd wel wat bijzonderheden te noemen. Ben is een slimme onderhandelaar en heeft een goed gevoel voor welke bieding voldoende is om de woning te krijgen en als het niet lukt pept hij je snel weer op om toch gewoon door te zoeken. Als de koop dan eenmaal gelukt is begeleidt hij je ook door het afrondingsproces van de aankoop zodat er niks vergeten wordt voordat je de woning betrekt. Tot slot is de prijs die Aankoopmakelaar Amsterdam vraagt vanwege het vaste tarief transparant waardoor je weet waar je aan toe bent.
Super blij met Ben! Geschreven door: Sabine
Super blij met Ben! Heel meedenkend en van alle informatie op de hoogte die nodig was, van het bezichtigen tot hypotheek info tot notaris informatie. Echt bij alles heeft ie geholpen en duidelijk uitgelegd hoe of wat. Maar behalve dat ook vriendelijk!
Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.