Thomas Timmerman

Mijn naam is Thomas Timmerman en sinds het voorjaar van 2021 actief bij Aankoopmakelaar Amsterdam.

Sinds 2007 ben ik te vinden op de Amsterdamse woningmarkt na een periode van 6 jaar bij het Korps Mariniers. Een strakke planning en foutloze uitvoering zijn mij dus niet onbekend!

De afgelopen 14 jaar heb ik vanuit een traditioneel Amsterdams Makelaarskantoor alle kanten van de woningmarkt gezien, aankoop, verkoop, verhuur en allround advies. Ik durf mezelf dus wel een ervaren makelaar te noemen. 

Bij Aankoopmakelaar Amsterdam ligt de focus op het aankooptraject, wat in de huidige markt geen eenvoudig proces is, maar wel de meeste voldoening geeft, voor mij en bij de koper! 

Ik voorzie kopers van deskundig advies en sta hen bij in het aankooptraject vanaf de bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht, waarbij ik ga voor minimale zorgen en maximaal woongenot.

Reviews
Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

  • Beëdigd registermakelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij proberen u binnen twee uur te bellen.