Investeren in vastgoed in Amsterdam is een slimme besteding van uw vermogen. Toch blijft het wel opletten wat u koopt. Kennis van de Amsterdamse huizenmarkt is onmisbaar om te voorkomen dat u uw euro’s verkeerd besteedt. Wij weten waar de kansen liggen en nog belangrijker, wij begrijpen de valkuilen waar u niet in moet trappen.

Op uw vermogen wilt u een goed rendement halen. Sparen is op dit moment interen op het vermogen, dus zoekt u naar goede, maar wel veilige alternatieven. Na de dip op de Amsterdamse huizenmarkt van een aantal jaren geleden hebben de huizenprijzen de weg omhoog weer gevonden. Dit komt voor een deel door investeerders die brood zien in het Amsterdamse vastgoed. Amsterdam is “the place to be” geworden binnen Europa.

Investeren in vastgoed voor grote investeerders?

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat investeren in vastgoed iets is voor vermogende investeerders. Ook particulieren die mee willen profiteren van de succesvolle Amsterdamse huizenmarkt kunnen instappen. Tot de Brexit was het alleen met een hele grote zak geld mogelijk om vastgoed te kopen in Londen. Door de Brexit kiezen buitenlandse investeerders nu liever voor de opkomende vastgoedmarkt in Amsterdam. De huizenprijzen in Amsterdam zijn hierdoor flink omhoog geschoten en een verdere groei ligt voor de hand.

We begrijpen de markt en weten waar u de pareltjes kunt vinden

Bij het investeren in vastgoed kunt u niet vertrouwen op informatie van de verkopende makelaar. Natuurlijk staat het pand dat ze verkopen volgens eigen zeggen in een opkomende buurt en is er veel animo voor. Pas als u het gekocht heeft weet u hoe het werkelijk zit. De investering is te groot om op de blauwe ogen van de verkopende makelaar te vertrouwen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de Amsterdamse pareltjes.

Wat is er beschikbaar in Amsterdam?

Dit lijkt niet zo’n ingewikkelde vraag. Online kunt u het aanbod op uw gemak bekijken. Maar uit de commerciële verkoopteksten kunt u niet opmaken of het wel een goede investering is. De makelaars proberen de huizen namelijk allemaal de hemel in te prijzen, maar dat doen ze dus ook met panden waar u niet in moet investeren. Met minder interessante panden kunt u namelijk moeilijker rendement maken. De beste investering hangt sterk af van de locatie, de bouwstijl en hoe goed het pand onderhouden is.

Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Beleggen in vastgoed begint namelijk met goede informatie over wat u te wachten staat als investeerder.

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • 20+ jaar ervaring

  • Beëdigd register makelaars

  • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

  • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

  • No cure no pay

  • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.