Huis kopen in Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam

Een huis kopen in Amsterdam valt niet mee. Zeker de Amsterdamse woningmarkt kent vele haken en ogen. ErfpachtfunderingsproblemenVerenigingen van Eigenaren die niet goed functioneren, bouwkundige problemen. Allemaal zaken waar u waarschijnlijk niet in thuis bent. Vervolgens dient er onderhandeld te worden met kennis van de lokale markt. Wat is nu de werkelijke waarde van het pand? De verkopende makelaar dient immers de belangen van de verkoper, niet die van u.

En wat nu?

Eenvoudig, u heeft behoefte aan een goed advies, maar wil niet met de eerste de beste makelaar in zee gaan. Tenslotte zou het prettig zijn als een gespecialiseerde professional die met zekerheid uitsluitend uw belangen dient, u zou begeleiden gedurende het gehele aankoopproces, een belangrijke beslissing in uw leven.

Bij Aankoopmakelaar Amsterdam bent u van harte welkom en verzekerd van kwaliteit. Bovendien nemen wij alle tijd voor onze opdrachtgevers. Benieuwd waarom? Bekijk dan de voordelen van een aankoopmakelaar.

Een afspraak is zo gemaakt en geheel vrijblijvend. U kunt natuurlijk ook contact opnemen om kennis te maken of om nadere informatie in te winnen. Bovendien is de eerste bezichtiging en het aankoopadvies zonder kosten of verplichtingen.

We horen graag van u!

Vrijblijvend contact

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • Beëdigd register makelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

  • NVM Aankoopmakelaars

Enter your name and e-mail address and you will immediately receive the checklist.

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij proberen u binnen twee uur te bellen.