Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Kosten Aankoopmakelaar Amsterdam

In het kort: een vast tarief van € 4.800,- inclusief 21% btw. Uitsluitend bij een geslaagde aankoop (no cure, no pay).

Aankoopmakelaar Amsterdam hanteert geen beperkingen ten aanzien van het aantal bezichtigingen of looptijd in tegenstelling tot veel andere aankoopmakelaars.

Een gemiddelde aankoopmakelaar hanteert als tarief doorgaans een percentage over de aankoopsom. Het gevolg van deze werkwijze is onduidelijkheid over de totale kosten van een aankoopmakelaar, die zeker op de huizenmarkt in Amsterdam aardig kunnen oplopen.
Daarnaast treedt er bij een vergoeding op basis van een percentage over de aankoopsom een ongewenst effect op. Naarmate de koopsom hoger wordt, wordt de vergoeding aan de aankoopmakelaar ook hoger. Dat is niet logisch.
AankoopmakelaarAmsterdam.nl haalt deze onzekerheid weg door één vast tarief te hanteren.

Voorbeeld

  • Aankoopsom: €600.000,-

  • Kosten gemiddelde aankoopmakelaar: €7.500,- (1,25% van de aankoopsom incl. btw)

  • Kosten AankoopmakelaarAmsterdam.nl: €4.800,-

Door een vaste vergoeding te hanteren lopen de belangen parallel. Zowel klant als aankoopmakelaar zijn gebaat bij een efficiënt proces met een positief resultaat. Duidelijk en transparant, zonder onverwachte kosten achteraf.

Betaling vindt plaats bij de juridische levering. Met andere woorden: als u daadwerkelijk eigenaar van uw nieuwe woning bent geworden en de sleutels in ontvangst neemt.

Voor woningaankopen boven de één miljoen geldt een aangepast tarief. 
Vraag gerust naar de voorwaarden.

No cure no pay

Indien wel wordt onderhandeld, maar geen koop tot stand komt óf u in het geheel niet in onderhandeling wenst te treden, bent u voor de door ons geleverde diensten geen onkostenvergoeding verschuldigd. Meer informatie over no cure no pay

Ontbinding van de koopovereenkomst

Als er wel een koopovereenkomst tot stand is gekomen, maar u besluit tóch van de koop af te zien op basis van de drie dagen bedenktijd, een overeengekomen ontbindende voorwaarde of door van de mondelinge koopovereenkomst af te zien, bent u ook geen vergoeding verschuldigd voor de door Aankoopmakelaar Amsterdam geleverde diensten.

Geïnteresseerd in Aankoopmakelaar Amsterdam?

Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen op het nummer 0207640808. Wij zijn ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar. We zijn u graag van dienst.

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • Beëdigd register makelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

  • NVM Aankoopmakelaars

Enter your name and e-mail address and you will immediately receive the checklist.

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We kennen de markt en streven ernaar je binnen twee uur terug te bellen.