Wat kost een aankoopmakelaar in Amsterdam?

Tarief van Aankoopmakelaar Amsterdam

Vast tarief van € 4.800,- inclusief 21% btw.

Als je op zoek bent naar jouw droomhuis in Amsterdam, wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn en hoe wij jou kunnen helpen om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te realiseren. Bij Aankoopmakelaar Amsterdam hanteren we een transparant en voordelig tarief.

In het kort: een vast tarief van € 4.800,- inclusief 21% btw. Uitsluitend bij een geslaagde aankoop (no cure, no pay).

Zekerheid en gemak bij het kopen van jouw droomhuis in Amsterdam

Wij hebben bouwtechnische kennis en zien gelijk in welke staat het huis verkeert

Wij voeren voor jou de onderhandelingen met als resultaat de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden

Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

No cure no pay

100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Wij hebben 20+ jaar ervaring en zijn allemaal beëdigd register makelaars, zodat je weet dat je in betrouwbare handen bent.

No cure, no pay

Wij werken volgens het principe van 'no cure, no pay'. Als er geen koop tot stand komt na onderhandelingen of als je besluit af te zien van de koop, ben je geen kosten verschuldigd voor onze geleverde diensten. Jouw tevredenheid staat voorop.

Wat gebeurt er bij ontbinding van de koopovereenkomst?

Als er wel een koopovereenkomst tot stand is gekomen, maar je besluit tóch van de koop af te zien op basis van de drie dagen bedenktijd, een overeengekomen ontbindende voorwaarde of door van de mondelinge koopovereenkomst af te zien, dan betaal je ook geen kosten. Er is immers geen geslaagde aankoop tot stand gekomen en dus no cure, no pay.

Jouw investering: één vast tarief voor duidelijkheid

In tegenstelling tot veel andere aankoopmakelaars, hanteren wij geen percentage over de aankoopsom. Dit zorgt namelijk voor onduidelijkheid en onverwachte kosten. 

Bij ons betaal je een vast tarief van 4800 euro inclusief 21% btw, uitsluitend bij een geslaagde aankoop. Geen beperkingen in het aantal bezichtigingen en geen tijdsdruk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

"Kost wat, maar is het geld zeker waard! Erik Jan heeft mij geholpen mijn eigen flat in Amsterdam te kopen; iets waarvan ik steeds minder begon te geloven dat het ging lukken. Ik woon er nu met veel plezier en ben ook heel blij met de administratieve taken die mij uit handen werden genomen tijdens deze toch al stressvolle periode. Nogmaals bedankt!"

  • Roxanna, Amsterdam [Google review]

Voordelen van een vast tarief

Met ons vaste tarief zorgen we ervoor dat jouw belangen parallel lopen met die van ons. Een efficiënt proces met een positief resultaat is in ons beider belang. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke en transparante samenwerking.

Verschil met andere aankoopmakelaars

Wij hebben geen max. aantal bezichtigingen of looptijd. Ook hanteren wij geen percentage over de aankoopsom, wat veel aankoopmakelaars wel doen. Anders zou namelijk de vergoeding hoger uit komen als de aankoopprijs ook hoger is. Dat vinden wij niet logisch.

Kijk maar naar dit rekenvoorbeeld:

Aankoopsom € 600.000

Kosten gemiddelde aankoopmakelaar
(1,25% van de aankoopsom)

Jouw vaste tarief bij
Aankoopmakelaar Amsterdam

Verschil

€ 7.500

€ 4.800

€ 2.700 (36%)

Voor woningaankopen boven de één miljoen geldt een aangepast tarief.
Vraag gerust naar de voorwaarden.

Betaling bij juridische levering

Je betaalt ons pas bij de juridische levering, wanneer je daadwerkelijk eigenaar van jouw nieuwe woning bent geworden en de sleutels in ontvangst neemt. Zo loop je geen financieel risico en zijn wij er zeker van dat we jou de best mogelijke service bieden.

Kies voor betrouwbare begeleiding bij jouw woningaankoop

Aankoopmakelaar Amsterdam is jouw betrouwbare partner bij het vinden van jouw droomhuis in Amsterdam. We begrijpen jouw wensen en zorgen en zetten ons in om de beste resultaten voor jou te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een succesvolle woningaankoop.

Neem contact op

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • 20+ jaar ervaring

  • Beëdigd register makelaars

  • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

  • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

  • No cure no pay

  • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.