No cure, no pay

No cure, no pay

Aankoopmakelaar Amsterdam: No cure, no pay

Een aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient dankzij de lagere aanschafprijs van uw woning, maar wat als het traject uiteindelijk niet tot een aankoop leidt? Geen zorgen: Aankoopmakelaar Amsterdam werkt op no cure no pay-basis. U betaalt daardoor nooit voor onze diensten als u geen huis heeft gekocht.

Altijd gratis aankoopadvies

Het no cure no pay-systeem van Aankoopmakelaar Amsterdam start altijd met een gratis aankoopadvies. Hiermee kunt u, zonder verplichtingen en kosten, een huis bezichtigen met steun een ervaren aankoopmakelaar. Door gebruik te maken van het gratis aankoopadvies kunt u ervaren wat de voordelen van een aankoopmakelaar zijn.

Gratis aankoopadvies

Het vervolg

Na het gratis aankoopadvies heeft u de keuze: het aankoopproces zelf vervolgen of u laten begeleiden door Aankoopmakelaar Amsterdam. Als u overtuigd bent van onze meerwaarde, gaan we direct aan de slag en starten wij de aankoopbegeleiding.

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • Beëdigd register makelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

  • NVM Aankoopmakelaars

Enter your name and e-mail address and you will immediately receive the checklist.

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij proberen u binnen twee uur te bellen.