Aankoopmakelaar Amsterdam werkt op no cure no pay-basis

No cure, no pay

Een aankoopmakelaar is een investering die zichzelf terugverdient dankzij de lagere aanschafprijs van uw woning, maar wat als het traject uiteindelijk niet tot een aankoop leidt? Geen zorgen: Aankoopmakelaar Amsterdam werkt op no cure no pay-basis. U betaalt daardoor nooit voor onze diensten als u geen huis heeft gekocht.

Altijd gratis aankoopadvies

Het no cure no pay-systeem van Aankoopmakelaar Amsterdam start altijd met een gratis aankoopadvies. Hiermee kunt u, zonder verplichtingen en kosten, een huis bezichtigen met steun een ervaren aankoopmakelaar. Door gebruik te maken van het gratis aankoopadvies kunt u ervaren wat de voordelen van een aankoopmakelaar zijn.

Gratis aankoopadvies

Het vervolg

Na het gratis aankoopadvies heeft u de keuze: het aankoopproces zelf vervolgen of u laten begeleiden door Aankoopmakelaar Amsterdam. Als u overtuigd bent van onze meerwaarde, gaan we direct aan de slag en starten wij de aankoopbegeleiding.

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • 20+ jaar ervaring

  • Beëdigd register makelaars

  • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

  • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

  • No cure no pay

  • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.