MVA aankoopmakelaar in Amsterdam

MVA aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar Amsterdam

Over de MVA

Aankoopmakelaar Amsterdam is lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam, een beroepsorganisatie van circa 600 makelaars en taxateurs die zich richt op de metropool Amsterdam. Het is tegelijkertijd de grootste afdeling van de NVM, met het gevolg dat alle leden van de MVA ook automatisch lid zijn van de NVM. De ambitie van de MVA is om elke huizenkoper- of verkoper in de regio Amsterdam te laten profiteren van de specifieke expertise die de Amsterdamse woningmarkt van een makelaar of taxateur vraagt.

De MVA-makelaar voor de regio Amsterdam

De MVA is al ruim 140 jaar de beroepsorganisatie voor makelaars en taxateurs in de regio Amsterdam. Als grootste belangenbehartiger voor haar leden is de MVA in 1984 gefuseerd met de Nederlandse Bond van Makelaars, waaruit de NVM is ontstaan. De MVA heeft haar naam altijd behouden, maar valt sindsdien wel onder de NVM. De aangesloten makelaars en taxateurs werken daarom volgens de NVM Erecode, net als alle aangesloten makelaars elders in het land. Met het verschil dat de MVA-makelaar zich volledig richt op de metropool Amsterdam, met onder meer Diemen, Uithoorn, Amstelveen, Almere, Ouderkerk aan de Amstel, Weesp, Haarlem, Hoofddorp en uiteraard Amsterdam als werkgebied. 

De toegevoegde waarde van de MVA

De MVA gaat een stap verder in haar dienstverlening, simpelweg omdat de diversiteit van het woonaanbod en wensen en behoeften van aan- en verkopende partijen in de regio Amsterdam zo uiteenloopt dat maatwerk vereist is. Thema’s als erfpacht, de komst van expats naar Amsterdam en de voorgenomen nieuwbouwprojecten die de woningmarkt van de metropool Amsterdam grotendeels vormgeven, zijn bepalend voor de dienstverlening van MVA-makelaars en taxateurs.

De MVA verwacht van haar leden dat ze up to date zijn met hun kennis en biedt daarom cursussen aan waarmee elke makelaar de benodigde expertises voor het ‘makelen’ in de regio Amsterdam verder kan ontwikkelen. De hoge standaard van de dienstverlening blijft gewaarborgd met onder meer de certificaten MVA Certified Expat Brokers, MVA Nieuwbouw Specialist, MVA Erfpacht Deskundige en de MVA Business Specialist.     

Wilt u meer weten over de MVA en hoe Aankoopmakelaar Amsterdam als lid van de MVA u optimaal kan ondersteunen in uw zoektocht naar een koopwoning in de regio Amsterdam? Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak om onze dienstverlening bij u onder de aandacht te brengen. 

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • 20+ jaar ervaring

  • Beëdigd register makelaars

  • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

  • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

  • No cure no pay

  • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.