De NVM Aankoopmakelaar van Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

De NVM Aankoopmakelaar van Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam is aangesloten bij de Nederlandse Coöperatieve Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen, beter bekend als de NVM. Ruim 4400 makelaars, taxateurs en vastgoedexperts vormen samen de grootste ledenorganisatie in Nederland op het gebied van wonen en vastgoed. Met ons NVM-lidmaatschap zijn huizenkopers met Aankoopmakelaar Amsterdam verzekerd van een betrouwbare, kwalitatieve partner bij het vinden van een geschikte woning in de regio Amsterdam.

Wat is de rol van de NVM?

De NVM is een brancheorganisatie die strenge eisen stelt aan haar leden. Dat betekent dat je niet zomaar lid wordt. Je moet als makelaar/taxateur namelijk voldoen aan bepaalde kwaliteits- en opleidingscriteria, waarmee de professionaliteit en betrouwbaarheid van de dienstverlening in de branche zo goed mogelijk gewaarborgd blijft. Mochten er toch problemen ontstaan tussen de verkopende/aankopende partij en hun NVM-makelaar, dan kan je als consument altijd bij de NVM terecht voor het indienen van een klacht of een verzoek om bemiddeling. Zo ondersteunt de NVM haar eigen leden, maar biedt de organisatie tegelijkertijd bescherming tegen mogelijke misstanden juist door toedoen van haar eigen leden.

De NVM heeft ook een sturende en adviserende rol. De organisatie is opgedeeld in verschillende vakgebieden, waarvoor elk afzonderlijk standpunten en visie voor de lange termijn zijn geformuleerd. Zo is er aandacht voor onder meer wonen, commercieel vastgoed, agrarisch & landelijk vastgoed en taxeren. Daarmee hoopt de NVM niet alleen een positieve bijdrage te leveren aan het functioneren van haar leden, maar ook sturing te geven aan het landelijke debat over de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.              

Wat kunt u van een NVM makelaar verwachten?

Een makelaar begeleidt u bij de koop of verkoop van uw woning. Aankoopmakelaar Amsterdam richt zich volledig op de aankoop van woningen in de regio Amsterdam. Als NVM-makelaar kunt u van ons een professionele begeleiding verwachten in uw zoektocht naar uw gewenste koopwoning. Een NVM-aankoopmakelaar:

 • Beschikt over alle benodigde certificaten en diploma’s om uw belangen optimaal te kunnen behartigen.

 • Heeft toegang tot de grootste en meest volledige vastgoed database van Nederland waardoor het advies op basis van real-time data wordt onderbouwd.

 • Ondersteunt u actief bij de bezichtiging, bouwkundige keuring, waardebepaling en onderhandeling van het aan te kopen object.

 • Neemt u de vaak complexe juridische administratie uit handen bij de aankoop van uw nieuwe woning.

 • Werkt altijd volgens de NVM Erecode, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening ten allen tijde gewaarborgd is.

Bent u benieuwd hoe we u kunnen ondersteunen bij het aankopen van een nieuwe woning in de regio Amsterdam? Neem contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek! 

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
 • 20+ jaar ervaring

 • Beëdigd register makelaars

 • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

 • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

 • No cure no pay

 • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.