Over Aankoopmakelaar Amsterdam

Wie is Aankoopmakelaar Amsterdam?

Tijd, geld en zorgen besparen voor jou, dat is wat wij als aankoopmakelaar in Amsterdam willen bereiken. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw droomhuis te vinden en om het beste resultaat te behalen.

100% onafhankelijk en exclusief gericht op jouw belangen

Aankoopmakelaar Amsterdam is dé specialist in aankoopbegeleiding. Wij zijn volledig onafhankelijk en behartigen uitsluitend jouw belangen als koper. Samen met onze ervaren makelaars ga je op zoek naar het huis dat perfect past bij jouw wensen. Tijdens de bezichtigingen geven wij je ons deskundige advies, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen. Met meer dan 20 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst, weten we wat we moeten doen en ben jij verzekerd van een deskundige aankoop.

Geen risico, alleen kosten bij een geslaagde aankoop

Bij ons geldt het principe van 'no cure, no pay'. Pas als de aankoop succesvol is, worden er kosten in rekening gebracht. Geen tijdslimieten, geen beperkingen op het aantal bezichtigingen. Dit geeft jou het vertrouwen dat wij er écht alles aan doen om een geslaagde aankoop voor jou te realiseren. En dan zijn wij pas tevreden.

Deskundigheid en technische kennis vanaf het begin

Door onze technische achtergrond maken we al bij de eerste kennismaking een goede inschatting van de staat van de woning en signaleren we eventuele technische aandachtspunten. Bovendien vragen wij alle beschikbare informatie op bij de verkopende makelaar en regelen wij een bouwkundige keuring als dat nodig is. Zo gaan we goed voorbereid de onderhandelingen in, met als doel de laagst mogelijke koopprijs en de beste voorwaarden voor jou te realiseren.

Bel mij terug voor meer informatie

Sterke relaties en een uitgebreid netwerk

Wij hebben sterke relaties met alle makelaarskantoren in Amsterdam. Dit maakt het verschil tussen een succesvolle aankoop en een teleurstelling. Bovendien kennen wij de buurten waar jij wilt wonen. Neem gerust een kijkje bij de 'aangekochte woningen'

Persoonlijke benadering en snelle service

Bij ons sta jij centraal. Jouw wensen en behoeften zijn voor ons het startpunt, waarbij je de garantie hebt voor een 100% persoonlijke benadering. Van de bezichtiging tot het overhandigen van de sleutels staan wij aan jouw zijde. Onze vijf aankoopmakelaars schakelen snel en staan altijd voor jou klaar. Zo maken wij het verschil voor jou. 

Lokale expertise in de regio groot Amsterdam

Onze expertise reikt tot in de kleinste details van de regio groot Amsterdam. Wij kennen de omgeving als geen ander en zijn jou daardoor optimaal van dienst, zodat jij tijd, geld en zorgen bespaart.

Kies voor succes met Aankoopmakelaar Amsterdam

Wij begrijpen dat jouw aankoopproces uniek is. Onze diensten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Door onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jij succesvol bent in het vinden en kopen van jouw droomhuis.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor jou!

Ja, Ik wil contact over het kopen van een woning in Amsterdam

WIJ ZIJN DE AANKOOPMAKELAARS IN AMSTERDAM

Wij hebben alle 4 een gedeelde passie: het aankopen van woningen met concrete, onderbouwde adviezen voor jou als klant. Dit zijn wij:

 • Ben Spronk

  Ben Spronk

  Mijn naam is Ben Spronk en sinds 2008 ben ik actief op de huizenmarkt en heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het aan- en verkopen en taxeren van woningen in en rond Amsterdam.

  Ben Spronk
 • Anna Smit

  Anna Smit

  Mijn naam is Anna Smit en sinds 2016 werkzaam als makelaar in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Aankoopmakelaar Amsterdam en heb ik besloten mij te gaan specialiseren op het gebied van aankopen van woningen.

  Anna Smit
 • Erik Jan Broersma

  Erik Jan Broersma

  Mijn naam is Erik Jan Broersma en ik ben sinds 2003 makelaar in Amsterdam en omstreken. Ik heb 18 jaar bij één van de grootste makelaarskantoren van Amsterdam gewerkt.

  Erik Jan Broersma
 • Tabitha Lemon

  Tabitha Lemon

  Mijn naam is Tabitha Lemon en ik ben vanaf 2004 werkzaam in de makelaardij. Ooit begonnen bij een groot kantoor met meerdere vestigingen in Den Haag en omgeving waar ik als aankoop- én als verkoopmakelaar heb gewerkt. Sinds 2013 jaar ben ik actief op de Amsterdamse markt en kan ik je, naast het helpen bij de aankoop van je woning, als styliste ook advies geven op het gebied van het inrichten en stylen van een woning.

  Tabitha Lemon
 • Niels Bakker

  Niels Bakker

  Mijn naam is Niels Bakker en ik ben werkzaam als makelaar. Aanvankelijk als makelaar en taxateur voor zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed (MKB), nu alweer een aantal jaren uitsluitend als woningmakelaar.

  Niels Bakker

Voor jou belangrijk om te weten:

20+ jaar ervaring

Beëdigd register makelaars

Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

No cure, no pay

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
 • 20+ jaar ervaring

 • Beëdigd register makelaars

 • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

 • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

 • No cure no pay

 • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.