Over Aankoopmakelaar Amsterdam

Wat wij voor u kunnen doen

Aankoopmakelaar Amsterdam maakt voor u het verschil.
Samen met een van onze makelaars gaat u opzoek naar het huis dat aan uw wensen voldoet. Tijdens de bezichtigingen geven wij u ons gedegen advies over het huis, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Onze makelaars zijn technisch goed onderlegd, we zien direct in welke staat het huis verkeert en of er andere (technische) aandachtspunten zijn. Daarbij vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende pand op bij de verkopende makelaar en kunnen wij, indien nodig, een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en zo de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden voor u te realiseren.

Aankoopmakelaar Amsterdam adviseert u en geeft een objectieve waarde indicatie af, van bezichtiging tot het overhandigen van de sleutels!

De feiten:

 • 100% onafhankelijk doordat Aankoopmakelaar Amsterdam gespecialiseerd is als aankoopmakelaar en daardoor uitsluitend de belangen van de koper behartigt.

 • Een inmiddels niet meer weg te denken kantoor in Amsterdam met al meer dan 1.000 tevreden opdrachtgevers in de regio Amsterdam. Kijk gerust naar de reviews.

 • De werkzaamheden zijn op basis van no cure no pay. Uitsluitend bij een geslaagde aankoop zijn er kosten verschuldigd. In tegenstelling tot veel andere kantoren wordt de opdracht niet beperkt in tijd of aantal bezichtigingen. Dus alle vertrouwen in een geslaagde aankoop.

 • Door onze technische achtergrond kunnen wij in aanvang al een goede inschatting maken over de staat van de woning.

 • Aankoopmakelaar Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring waardoor u verzekerd bent van een deskundige aankoop.

 • De beëdigde registermakelaars van Aankoopmakelaar Amsterdam behartigen uw belangen.

 • Wij hebben een goede relatie met alle makelaarskantoren in Amsterdam. Dat kan het verschil maken tussen een succesvolle aankoop en een enorme teleurstelling.

 • Wij kennen de buurt waar u wilt wonen. Bij de ‘aangekochte woningen‘ vindt u meer informatie.

 • Wij zijn een groot gespecialiseerd aankoopmakelaarskantoor in Amsterdam met een 100% persoonlijke benadering. De vier aankoopmakelaars kunnen zeer snel schakelen en zijn u altijd van dienst.

 • Uitsluitend werkzaam in de regio groot Amsterdam en daarmee deskundig in uw omgeving.

Onze aankoopmakelaars

De makelaars van Aankoopmakelaar Amsterdam hebben alle vier een gedeelde passie: Het aankopen van woningen met concrete, onderbouwde adviezen voor onze klant. Wij bieden ondersteuning aan de koper door een professionele dienstverlening, met oog voor elk detail. Wij stellen ons hier kort aan u voor.

 • Ben Spronk

  Ben Spronk

  Mijn naam is Ben Spronk en sinds 2008 ben ik actief op de huizenmarkt en heb ik mij voornamelijk beziggehouden met het aan- en verkopen en taxeren van woningen in en rond Amsterdam.

  Ben Spronk
 • Anna Smit

  Anna Smit

  Mijn naam is Anna Smit en sinds 2016 werkzaam als makelaar in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Aankoopmakelaar Amsterdam en heb ik besloten mij te gaan specialiseren op het gebied van aankopen van woningen.

  Anna Smit
 • Erik Jan Broersma

  Erik Jan Broersma

  Mijn naam is Erik Jan Broersma en ik ben sinds 2003 makelaar in Amsterdam en omstreken. Ik heb 18 jaar bij één van de grootste makelaarskantoren van Amsterdam gewerkt.

  Erik Jan Broersma
 • Niels Bakker

  Niels Bakker

  Mijn naam is Niels Bakker en ik ben werkzaam als makelaar. Aanvankelijk als makelaar en taxateur voor zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed (MKB), nu alweer een aantal jaren uitsluitend als woningmakelaar.

  Niels Bakker

Veel Gestelde Vragen

ls de vraagprijs een uitnodiging is tot het doen van een bod dan kan de verkoper ook besluiten de vraagprijs aan te passen in de zin van een verlaging of een verhoging. Als er een voorstel wordt gedaan, doen partijen vaak biedingen over en weer, hoewel dit natuurlijk niet hoeft. Een makelaar kan het ook tactisch vinden een andere koers te varen. Pas als de verkopende partij eenmaal  een bod aanvaardt, is sprake van een koopovereenkomst. Aan de andere kant is het zo dat, als de verkoper een tegenbod doet, de koper door aanvaarding een koop tot stand kan brengen. In het geval dat een potentiële koper een tegenbod doet dat afwijkt van het bod dat de verkopende partij eerder heeft gedaan, dan vervalt dat eerdere bod van de verkopende partij, dus óók als de partijen zogezegd ‘dichterbij elkaar komen’ in het biedingsproces kan de verkoper ineens besluiten om zijn tegenbod toch weer te verhogen en/of de koper om zijn bod weer te verlagen. Waarschijnlijk voor u geen dagelijkse kost, maar Aankoopmakelaar Amsterdam weet de weg.

Als de vraagprijs een uitnodiging is tot het doen van een bod dan kan de verkoper ook besluiten de vraagprijs aan te passen in de zin van een verlaging of een verhoging. Als er een voorstel wordt gedaan, doen partijen vaak biedingen over en weer, hoewel dit natuurlijk niet hoeft. Een makelaar kan het ook tactisch vinden een andere koers te varen. Pas als de verkopende partij eenmaal  een bod aanvaardt, is sprake van een koopovereenkomst. Aan de andere kant is het zo dat, als de verkoper een tegenbod doet, de koper door aanvaarding een koop tot stand kan brengen. In het geval dat een potentiële koper een tegenbod doet dat afwijkt van het bod dat de verkopende partij eerder heeft gedaan, dan vervalt dat eerdere bod van de verkopende partij, dus óók als de partijen zogezegd ‘dichterbij elkaar komen’ in het biedingsproces kan de verkoper ineens besluiten om zijn tegenbod toch weer te verhogen en/of de koper om zijn bod weer te verlagen. Waarschijnlijk voor u geen dagelijkse kost, maar Aankoopmakelaar Amsterdam weet de weg.

De vraagprijs is een uitnodiging om tot onderhandeling te komen of een bod te doen. Een verkoper dient dus eerst te beslissen of hij op het bod wil ingaan. Dat kan aanvaarding van het bod of een tegenvoorstel zijn. De verkoper zal handelen naar omstandigheden. Het is dus goed om hier vooraf een inschatting van te maken.

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
 • Beëdigd register makelaars/taxateurs

 • Ruim 20 jaar ervaring

 • Daadkrachtig

 • Technische achtergrond

 • 100% onafhankelijk

 • NVM Aankoopmakelaars

Enter your name and e-mail address and you will immediately receive the checklist.

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij proberen u binnen twee uur te bellen.