Anna Smit

Een korte introductie

Mijn naam is Anna Smit en sinds 2016 werkzaam als makelaar in Amsterdam. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Aankoopmakelaar Amsterdam en heb ik besloten mij te gaan specialiseren op het gebied van aankopen van woningen. Daarvoor heb ik bij een groot full-service makelaarskantoor gewerkt in Amsterdam en hield ik mij voornamelijk bezig met de verkoop van woningen. 

Een woning kopen is een belangrijke stap in het leven en daarnaast een heel spannend traject. Ik vind het geweldig om klanten hierbij te begeleiden. De juiste (droom)woning vinden wat het beste bij de wensen van de klant aansluit is het mooiste wat er is. 

Het werken als makelaar is heel divers en afwisselend en dat maakt het ontzettend leuk. 

Ik ben een mensen mens en hou ervan om klanten blij te maken. Klanten een goed, eerlijk en deskundig advies geven dat is waar ik voor sta. Als een klant blij is en met een grote glimlach de sleutels van de nieuwe woning in ontvangst neemt dan ben ik ook blij!

Aankoopmakelaar Anna Smit
Ze reageert snel, is behulpzaam en meedenkend Geschreven door: Eline
Wij zijn super blij met de hulp van Aankoopmakelaar Amsterdam (Anna heeft ons destijds geholpen). Ze reageert snel, is behulpzaam en meedenkend. Ook na de koop was ze betrokken bij alle zaken die nog geregeld moesten worden. Lang verhaal kort: super fijne service en een absolute aanrader!
Echt een aanrader voor iedereen Geschreven door: Nico
Anna Smit van Aankoopmakelaar Amsterdam is echt een aanrader voor iedereen die een huis wilt kopen in de stad. Heel goed bereikbaar, goed oog voor de markt, van toegevoegde waarde tijdens bezichtigingen en denkt met je mee tijdens biedingen. Door haar hulp, en veel bezichtigingen, heb ik een fijn appartement kunnen kopen.
Anna begeleidde ons bij elke stap in het proces Geschreven door: Andras
We namen contact op met Aankoopmakelaar Amsterdam op aanraden van een vriend en we waren erg blij met hun diensten. Anna begeleidde ons bij elke stap in het proces van het kopen van ons eerste huis hier. Ze luisterde naar al onze behoeften en gaf ons de hele tijd zeer nuttig en professioneel advies. De samenwerking met haar heeft veel stress uit het proces gehaald en we zijn erg blij met het resultaat. We zouden in de toekomst zeker weer met Anna samenwerken.
Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.