Erik Jan Broersma

EEN KORTE INTRODUCTIE

Mijn naam is Erik Jan Broersma en ik ben sinds 2003 makelaar in Amsterdam en omstreken.
Ik heb 18 jaar bij één van de grootste makelaarskantoren van Amsterdam gewerkt en heb me daar gericht op zowel de verkoop als aankoop van woningen. 

Ik heb besloten om mij nu puur te richten op het aankopen van woningen. Mensen helpen bij de één van de grootste en belangrijkste beslissingen van hun leven, het aankopen van hun (droom)huis. Hier ligt echt mijn passie!

Aankoopmakelaar Erik Jan Broersma
Van begin tot eind prettig, professioneel en behulpzaam Geschreven door: Klaas de Vos
Van begin tot eind prettig, professioneel en behulpzaam. Erik-Jan heeft ons ontzettend rustig en vakkundig begeleid tijdens onze eerste aankoop en gaf ons een gevoel van vertrouwen en diepgaande expertise. Ik schrijf niet vaak reviews - ze zijn echt een aanrader en iedere cent waard.
Met één woord: TOP! Geschreven door: Kay Nagan
Erik Jan Broersma, was met een woord: TOP! De communicatie was duidelijk en daadkrachtig, zeer klantvriendelijk.Prima kantoor met kundige mensen. Mijn dank is groot!
Erik Jan was een onmisbare schakel Geschreven door: Jan Vander Mijnsbrugge
Als buitenlander is het sowieso een uitdaging om een eigendom te verwerven in Nederland, en dan al zeker in Amsterdam. De begeleiding van Erik Jan was dan ook een onmisbare schakel, zowel in de zoektocht als in de administratieve afwikkeling.
Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.