Niels Bakker

Aankoopmakelaar Amsterdam

Mijn naam is Niels Bakker en ik ben werkzaam als makelaar. Aanvankelijk als makelaar en taxateur voor zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed (MKB), nu alweer een aantal jaren uitsluitend als woningmakelaar.

Van oorsprong heb ik een technische achtergrond wat bij de wat oudere woningen goed van pas blijkt te komen. De opleiding makelaardij heb ik begin jaren negentig afgerond. In die jaren maakte ik kennis met het vastgoed. Aanvankelijk begonnen in de projectontwikkeling en per 2000 de switch gemaakt naar ons mooie vak; de woningmakelaardij met als extra interesse monumentaal vastgoed. In 2007 ben ik beëdigd en ingeschreven als registermakelaar/taxateur (RMT) bij VastgoedCert.

De makelaardij heb ik enorm zien veranderen, aanvankelijk met de komst van het internet waardoor het volledige aanbod binnen enkele jaren transparant werd. Hierdoor werd er iets anders van de aankoopmakelaar verwacht werd dan het doorgeven van recent aanbod. Ondertussen gaan technologische ontwikkelingen verder en anticipeert de consument daar op met een (terecht) kritischer gedrag.

Al met al voor mij voldoende redenen om het anders te gaan doen en te specialiseren waardoor ik mijn opdrachtgever, de koper, beter van dienst kan zijn.

Bij het starten van Aankoopmakelaar Amsterdam heb ik bewust gekozen voor een zelfstandige onderneming zonder verdere belangen in bijvoorbeeld financiële diensten of te koop staande woningen. Mede daarom staat deze onderneming garant voor deskundigheid, integriteit, objectiviteit, persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en snelheid.

Tijd, geld en zorgen besparen als aankopende makelaar. Pas als u tevreden bent zijn wij het ook. Welkom bij Aankoopmakelaar Amsterdam.

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij proberen u binnen twee uur te bellen.