Niels Bakker

Aankoopmakelaar Amsterdam

Mijn naam is Niels Bakker en ik ben werkzaam als makelaar. Aanvankelijk als makelaar en taxateur voor zowel woningen als bedrijfsmatig onroerend goed (MKB), nu alweer een aantal jaren uitsluitend als woningmakelaar.

Van oorsprong heb ik een technische achtergrond wat bij de wat oudere woningen goed van pas blijkt te komen. De opleiding makelaardij heb ik begin jaren negentig afgerond. In die jaren maakte ik kennis met het vastgoed. Aanvankelijk begonnen in de projectontwikkeling en per 2000 de switch gemaakt naar ons mooie vak; de woningmakelaardij met als extra interesse monumentaal vastgoed. In 2007 ben ik beëdigd en ingeschreven als register-makelaar (RM) bij VastgoedCert.

De makelaardij heb ik enorm zien veranderen, aanvankelijk met de komst van het internet waardoor het volledige aanbod binnen enkele jaren transparant werd. Hierdoor werd er iets anders van de aankoopmakelaar verwacht werd dan het doorgeven van recent aanbod. Ondertussen gaan technologische ontwikkelingen verder en anticipeert de consument daar op met een (terecht) kritischer gedrag.

Al met al voor mij voldoende redenen om het anders te gaan doen en te specialiseren waardoor ik mijn opdrachtgever, de koper, beter van dienst kan zijn.

Bij het starten van Aankoopmakelaar Amsterdam heb ik bewust gekozen voor een zelfstandige onderneming zonder verdere belangen in bijvoorbeeld financiële diensten of te koop staande woningen. Mede daarom staat deze onderneming garant voor deskundigheid, integriteit, objectiviteit, persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en snelheid.

Tijd, geld en zorgen besparen als aankopende makelaar. Pas als u tevreden bent zijn wij het ook. Welkom bij Aankoopmakelaar Amsterdam.

Aankoopmakelaar Niels Bakker
Deskundig, handig en zeer prettig in de omgang Geschreven door: Elias, Amsterdam
Zeer onder de indruk van Aankoopmakelaar Amsterdam in de persoon van Niels Bakker. Niels heeft ons 5 jaar geleden bijgestaan bij de koop van onze eerste woning in Amsterdam Oost en dat beviel erg goed. Het was destijds de eerste woning waar we een bod op hebben uitgebracht en hebben het huis toen ook gekregen. Daarom hebben we Niels ook dit keer weer ingeschakeld en met succes. Bij de eerste bieding was het wederom raak. Niels kent de markt als geen ander, denkt goed mee en is responsief op telefoontjes en emails. Bij het uitbrengen van het bod schetste hij voor ons een erg realistische prijs range en kansinschatting. Daarnaast is het gewoon een erg fijne vent om mee samen te werken. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen. Nogmaals veel dank voor de fantastische service!
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Geschreven door: Daan, Amsterdam
Niels kent de regio Amsterdam goed en heeft verstand van zaken. - Persoonlijke en actieve betrokkenheid bij het aankoopproces. - Heldere en directe communicatie. Verbeterpunten Niet van toepassing, ik ben zeer tevreden.
Snel, ervaren, en professioneel Geschreven door: Menno, Amsterdam
Recent heeft Niels mij geholpen bij het vinden van een appartement wat echt bij mij past. Hij geeft uitgebreid advies, handelt erg efficiënt en heeft mij perfect bijgestaan in het gehele traject van zoeken tot en met de koop.
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen Geschreven door: Arthur, Amsterdam
Niels Bakker heeft mij geweldig geholpen in het vinden en bieden op een huis in Amsterdam. Niels heeft veel kennis van de markt, kent veel makelaars en is erg scherp in het adviseren in een bod. Gezien de (zeer) overspannen huizenmarkt in Amsterdam heb je dergelijke kwaiteiten van een aankoopmakelaar meer dan ooit nodig. Qua flexibiliteit, bereikbaarheid en meedenken kan ik niets anders dan Niels een 10 geven. Mocht je meer informatie willen hebben over mijn ervaring met Niels bel of mail me dan graag.
Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.