Tabitha Lemon

Aankoopmakelaar Amsterdam

Mijn naam is Tabitha Lemon en ik ben vanaf 2004 werkzaam in de makelaardij. Ooit begonnen bij een groot kantoor met meerdere vestigingen in Den Haag en omgeving waar ik als aankoop- én als verkoopmakelaar heb gewerkt. Sinds 2013 jaar ben ik actief op de Amsterdamse markt en kan ik je, naast het helpen bij de aankoop van je woning, als styliste ook advies geven op het gebied van het inrichten en stylen van een woning.  

Een van de leukste dingen van ons beroep vind ik de afwisseling. De ene dag sta je in een monumentale woning op de gracht en daarna rijd je door naar een fijne gezinswoning op IJburg. Als aankoopmakelaar ben je nauw betrokken bij ingrijpende keuzes wat een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Een woning koop je met je hoofd en je hart. Als jouw hart sneller gaat kloppen, zorg ik voor goed advies zodat je hoofd de juiste beslissingen kan nemen.

Mensen kennen mij als iemand met veel energie, die snel schakelt en in mijn communicatie ben ik helder en transparant. De afgelopen jaren heb ik al vele mensen blij mogen maken met het kopen van hun nieuwe thuis.  

Als gecertificeerd makelaar blijf ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. De aankoop van je woning is een van de grootste beslissingen van je leven. Ik help je graag bij elke stap in het proces door je te ontzorgen en te voorzien van een deskundig, onafhankelijk advies. Wij staan voor je klaar en zijn pas tevreden als jij dat bent. 

Prettig en professioneel begeleid Geschreven door: Benno
Ik ben prettig en professioneel begeleid met een fijne woning als resultaat.
Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.