Aankoopmakelaar Amsterdam Beoordelingen

Reviews

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten
Niels was fantastic in guiding us through the entire buying process. Not only did he negotiate a great price, he was thorough and provided us with all the information we needed. After we bought the house some issues arose and also than Niels was readily available and quickly helped us resolve the issues. We would recommend Niels to anybody who wants to buy a place in Amsterdam.Verbeterpunten None

Bram , Amsterdam
Deskundig, handig en zeer prettig in de omgang

Zeer onder de indruk van Aankoopmakelaar Amsterdam in de persoon van Niels Bakker. Niels heeft ons 5 jaar geleden bijgestaan bij de koop van onze eerste woning in Amsterdam Oost en dat beviel erg goed. Het was destijds de eerste woning waar we een bod op hebben uitgebracht en hebben het huis toen ook gekregen. Daarom hebben we Niels ook dit keer weer ingeschakeld en met succes. Bij de eerste bieding was het wederom raak. Niels kent de markt als geen ander, denkt goed mee en is responsief op telefoontjes en emails. Bij het uitbrengen van het bod schetste hij voor ons een erg realistische prijs range en kansinschatting. Daarnaast is het gewoon een erg fijne vent om mee samen te werken. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen. Nogmaals veel dank voor de fantastische service!

Elias , Amsterdam
Persoonlijk, betrokken en resultaatgericht

Anna heeft me erg goed geholpen bij de aankoop van mijn woning in de binnenstad van Amsterdam. De samenwerking voelt heel persoonlijk en betrokken. Als starter had ik veel vragen en Anna stond non-stop voor me klaar om deze te beantwoorden per telefoon, e-mail en whatsapp. Ze is heel praktisch, heeft een goede relatie met veel verkoopmakelaars en is niet bang de juiste vragen te stellen. Een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Joep , Amsterdam
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niels kent de regio Amsterdam goed en heeft verstand van zaken. - Persoonlijke en actieve betrokkenheid bij het aankoopproces. - Heldere en directe communicatie.Verbeterpunten Niet van toepassing, ik ben zeer tevreden.

Daan , Amsterdam
Snel, ervaren, en professioneel

Recent heeft Niels mij geholpen bij het vinden van een appartement wat echt bij mij past. Hij geeft uitgebreid advies, handelt erg efficiënt en heeft mij perfect bijgestaan in het gehele traject van zoeken tot en met de koop.

Menno , Amsterdam
Niels Bakker was de perfecte makelaar voor het vinden van ons droomhuis in Amsterdam

Na onze verhuizing van Londen naar Amsterdam zochten we in Amsterdam naar een makelaar die ons kon helpen met het vinden van een geschikte woning. Daar de markt zo moeilijk is leek ons dit beter niet op eigen houtje te gaan doen. We kregen een tip van expats om contact op te nemen met Niels Bakker van Aankoopmakelaar Amsterdam. Samenvattend: - Niels is een zeer professionele en ervaren makelaar die alle 'insights' weet van de wijken in Amsterdam - Niels heeft ons geholpen met het uitzoeken of woningen wel geschikt zijn en ons behoed voor toekomstige kosten zoals kosten bij een slechte fundering - Van begin tot eind was Niels altijd beschikbaar en alle uitleg was kalm en helder, hij neemt de tijd voor je wat wij erg prettig vonden en tevens kon alles in het Engels gedaan worden daar mijn partner niet Nederlands als eerste taal heeft - Wij hebben een hele goede ervaring gehad met Niels als eerste makelaar Wij kunnen hem daarom aan iedereen aanraden die op zoek zijn naar een woning in Amsterdam!

Frank , Amsterdam
4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor de 2e keer Niels Bakker ingeschakeld, hij heeft veel kennis van de markt in Amsterdam en omgeving. Hij is goed bekend met collega makelaars. Hij heeft oog voor detail en kan zelfs in deze tijd wat van de vraagprijs krijgen.., maar of dat overal lukt :). Al met al ook deze keer weer heel tevreden.

Liesbeth
4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Niels Bakker is een zeer deskundig aankoopmakelaar die de lokale markt goed kent en zeer goed adviseert bij het bieden en strategisch onderhandelen. Niels luistert hierbij goed naar de wensen van zijn klanten en denkt actief mee om oplossingen te vinden. Daarnaast is Niels een prettig en sympathiek mens om mee samen te werken, wij bevelen hem van harte aan!

Verbeterpunten

Niels is er als je hem nodig hebt maar voor minder urgente zaken kan het soms even duren voordat je reactie hebt gezien zijn volle agenda. Dat neemt niet weg dat Niels een zeer betrouwbaar en geduldig persoon is.

Jan-Willem , Amsterdam
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Niels Bakker heeft mij geweldig geholpen in het vinden en bieden op een huis in Amsterdam. Niels heeft veel kennis van de markt, kent veel makelaars en is erg scherp in het adviseren in een bod. Gezien de (zeer) overspannen huizenmarkt in Amsterdam heb je dergelijke kwaiteiten van een aankoopmakelaar meer dan ooit nodig. Qua flexibiliteit, bereikbaarheid en meedenken kan ik niets anders dan Niels een 10 geven. Mocht je meer informatie willen hebben over mijn ervaring met Niels bel of mail me dan graag. --- ENGLISH---- Niels Bakker has helped me tremendously in my search for an apartment in Amsterdam. Having been in contact with Niels for a few months, I was amazed by his deep understanding of the market, extensive network of selling real estate agents and his talent of making sharp bids. In the extremely competitive Amsterdam housing market that we live currently, such skills are more than ever necessary. In terms of flexibility, communication and creativity I would give Niels an A+. If you would like to know more about my experience with Niels please call or text me.

Arthur Molijn , Amsterdam
5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Very professional Company. With their help we won the bid for the house we have now. We are very pleased. Everything went smooth. The owner is a very nice person, very helpful and knows everything about the business, he also has very good connections with other 3rd parties that will be needed, like notary, finance advisers who help you get the most suitable mortgage etc. Always answered fast to our questions and has very good connections also with many seller's agents:) I only have good words and totally recommend this company to anyone looking for a house.

Verbeterpunten

Keep doing what you're doing as you're doing great :)

Tony , Amsterdam