Voordelen Aankoopmakelaar Amsterdam

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is van belang, omdat deze alleen de koper dient. Met Aankoopmakelaar Amsterdam aan uw zijde voorkomt u onder meer het betalen van een te hoge prijs.

Aankoopmakelaar Amsterdam: 100 % onafhankelijk

Aankoopmakelaar Amsterdam is volledig gespecialiseerd in de aankoop van panden in de regio Amsterdam. Wij dienen geen andere belangen en zijn daardoor100 % onafhankelijk. Het enige dat telt, is het belang van u als koper. Daarom gaan wij tot het uiterste in het realiseren van de voor u laagste prijs of de beste deal.

Vastgoedcert gecertificeerd

De registermakelaar (RMT) van Aankoopmakelaar Amsterdam is ingeschreven in het kwaliteitsregister VastgoedCert. Dit is een bewijs van deskundigheid en vakbekwaamheid.

Professioneel en integer advies

Met een VastgoedCert-certificering bent u verzekerd van professioneel advies. VastgoedCert ziet hier op toe middels – onder andere –het verplicht stellen van (bij)scholing, waardoor de kwaliteit van het register continu op hoog niveau blijft. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij staat Aankoopmakelaar Amsterdam garant voor een vakbekwaam en integer advies op basis van een vertrouwensrelatie met de opdrachtgever. Hierbij is het bovenal van belang dat de wensen en interesses van de opdrachtgever altijd voorop staan.

Gespecialiseerd in de Amsterdamse woningmarkt

Amsterdam is een wereld op zich. Het is daarom erg belangrijk een specialist in de arm te nemen, die als makelaar dagelijks met de Amsterdamse woningmarkt te maken heeft. Bovendien dient de aankoopmakelaar bekend te zijn met actuele ontwikkelingen binnen de markt en gerealiseerde woningprijzen in Amsterdam. Aankoopmakelaar Amsterdam heeft zich als vrijwel enige aankoopmakelaar in uitsluitend de Amsterdamse woningmarkt gespecialiseerd. Daardoor kunnen wij als geen ander slagvaardig en deskundig reageren op deze ondoorzichtige markt. Door specialisatie in aankoopmakelaardij zijn wij in staat het gehele aankooptraject voor onze opdrachtgevers uit handen te nemen. Bovendien zijn wij niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook daarbuiten én in het weekend.

Nazorg, ook na transport zijn we uw makelaar

Begeleiding van de overdracht bij de notaris

Begeleiding tijdens de eindinspectie van uw nieuwe woning

Begeleiding tijdens het tekenen van de koopakte

Het binnen 3 werkdagen (streefdatum) verzorgen van het benodigde taxatierapport ten behoeve van de financiering

Beoordelen van de opgestelde koopakte en geleverde bijlagen

Onderhandelingen met de verkopende makelaar

Nauwkeurige waardebepaling van de woning

Een financiële check, waardoor u ervan verzekerd bent achteraf niet voor onaangename financiële verassingen komt te staan

Beoordeling van de door de verkopende makelaar geleverde stukken/mededelingen (de meldingsplicht)

Onderzoek naar het vigerende bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, erfpacht, VvE, kadastraal onderzoek, milieuaspecten en andere mogelijke belemmeringen

Beoordelen van de bouwkundige staat van de woning, eventueel aangevuld met een bouwtechnische keuring

Begeleiding tijdens bezichtigingen

Reviews
Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

  • Beëdigd register makelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

Bel mij terug

Laat hier uw telefoonnummer achter en wij proberen u binnen twee uur te bellen.