Voordelen Aankoopmakelaar Amsterdam

Het inschakelen van een aankoopmakelaar is van belang, omdat deze alleen de koper dient. Met Aankoopmakelaar Amsterdam aan uw zijde worden alle risico’s in kaart gebracht en voorzien wij u van onderbouwd advies.

Aankoopmakelaar Amsterdam: 100 % onafhankelijk

Aankoopmakelaar Amsterdam is volledig gespecialiseerd in de aankoop van woningen in de regio Amsterdam. Wij dienen geen andere belangen en zijn daardoor 100 % onafhankelijk. Het enige dat telt, is het belang van u als koper. Daarom gaan wij tot het uiterste in het realiseren van de beste deal.

De NVM Aankoopmakelaar van Amsterdam

Samen met een van onze makelaars gaat u opzoek naar het huis dat aan uw wensen voldoet. Tijdens de bezichtigingen geven wij u ons gedegen advies over het huis, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
Onze makelaars zijn technisch goed onderlegd, we zien direct in welke staat het huis verkeert en of er andere (technische) aandachtspunten zijn. Daarbij vragen wij alle beschikbare informatie over het betreffende pand op bij de verkopende makelaar. Dit doen wij om goed voorbereid de onderhandelingen in te gaan en de beste deal voor u te realiseren.

Professioneel en integer advies

Met een VastgoedCert-certificering bent u verzekerd van professioneel advies. VastgoedCert ziet hier op toe middels – onder andere –het verplicht stellen van (bij)scholing, waardoor de kwaliteit van het register continu op hoog niveau blijft. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij staat Aankoopmakelaar Amsterdam garant voor een vakbekwaam en integer advies op basis van een vertrouwensrelatie met de opdrachtgever. Hierbij is het bovenal van belang dat de wensen en interesses van de opdrachtgever altijd voorop staan.

Gespecialiseerd in de Amsterdamse woningmarkt

Amsterdam is een wereld op zich. Het is daarom erg belangrijk een specialist in de arm te nemen, die als makelaar dagelijks met de Amsterdamse woningmarkt te maken heeft. Bovendien dient de aankoopmakelaar bekend te zijn met actuele ontwikkelingen binnen de markt en gerealiseerde woningprijzen in Amsterdam. Aankoopmakelaar Amsterdam heeft zich als vrijwel enige aankoopmakelaar in uitsluitend de Amsterdamse woningmarkt gespecialiseerd. Daardoor kunnen wij als geen ander slagvaardig en deskundig reageren op deze ondoorzichtige markt. Door specialisatie in aankoopmakelaardij zijn wij in staat het gehele aankooptraject voor onze opdrachtgevers uit handen te nemen. Bovendien zijn wij niet alleen tijdens kantooruren bereikbaar, maar ook daarbuiten én in het weekend.

Nazorg, ook na transport zijn we uw makelaar

Begeleiding van de overdracht bij de notaris

Begeleiding tijdens de eindinspectie van uw nieuwe woning

Begeleiding tijdens het tekenen van de koopakte

Het binnen 3 werkdagen (streefdatum) verzorgen van het benodigde taxatierapport ten behoeve van de financiering

Beoordelen van de opgestelde koopakte en geleverde bijlagen

Onderhandelingen met de verkopende makelaar

Nauwkeurige waardebepaling van de woning

Een financiële check, waardoor u ervan verzekerd bent achteraf niet voor onaangename financiële verassingen komt te staan

Beoordeling van de door de verkopende makelaar geleverde stukken/mededelingen (de meldingsplicht)

Onderzoek naar het vigerende bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, erfpacht, VvE, kadastraal onderzoek, milieuaspecten en andere mogelijke belemmeringen

Beoordelen van de bouwkundige staat van de woning, eventueel aangevuld met een bouwtechnische keuring

Begeleiding tijdens bezichtigingen

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • 20+ jaar ervaring

  • Beëdigd register makelaars

  • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

  • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

  • No cure no pay

  • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.