Wat doet een aankoopmakelaar voor mij?

Wat doet een aankoopmakelaar

Met de juiste begeleiding en hulp is een huis kopen in Amsterdam eenvoudig. Wij kunnen u namelijk helpen. U kunt profiteren van onze ervaring en onze specifieke kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. In de huidige markt wil een verkoper eerst zien hoe de markt reageert als de woning zichtbaar is op het internet. Met meerdere kopers op hetzelfde moment is het is dus van belang snel te reageren zodat wij slagvaardig kunnen handelen. Daarbij zorgen wij voor de scherpste koopsom.

Op zondagmorgen langs de vitrines van de makelaars in Amsterdam lopen is achterhaald. Online staat het meest actuele aanbod. Door het grote aantal potentiële kopers in Amsterdam is het belangrijk om net sneller en slimmer te zijn dan andere geïnteresseerden. En daar komen wij in beeld. Als gespecialiseerde makelaar hanteren we de juiste aankoop strategie voor het pand. De gewenste woning in Amsterdam kopen wordt met onze hulp geen probleem.

NEEM CONTACT OP

Gespecialiseerd in de Amsterdamse woningmarkt

Met een aankoopmakelaar staat u steviger in de schoenen. Met onze kennis van de huizenmarkt in Amsterdam kunnen wij samen met u gericht zoeken naar het perfecte huis. Samen met u gaan wij het huis bekijken en beoordelen. U raakt misschien betoverd door het huis en ziet geen nadelen meer. Wij houden het hoofd koel. Nog belangrijker is, wij wijzen u op aandachtspunten aan het huis. Kortom, wij doen meer dan alleen de beste koopprijs uitonderhandelen.

Taak van de verkopende makelaar

De taak van de verkoopmakelaar is om het huis aan de man te brengen tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs. Uw belang is juist het tegenovergestelde. Bij bezichtigingen behartigt de verkoopmakelaar uitsluitend de belangen van de verkoper, niet die van u. Het is zijn of haar opdracht om het huis aan u te slijten. Met een aankoopmakelaar aan uw zijde staat u sterker en de onderste steen komt boven.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Wij vinden transparantie belangrijk. Ook streven wij met u naar een gemeenschappelijk doel. U wilt een huis kopen dat aan uw verwachtingen voldoet tegen de laagst mogelijke koopsom. Onze kosten hebben wij voor een groot deel afhankelijk gemaakt van het bedrag dat wij van de vraagprijs af krijgen. Wij kunnen u dus verzekeren dat wij in uw belang en volledig gedreven te werk gaan. Wij werken op basis van “no cure no pay”. Geen succes, geen rekening.

Wat kost een aankoopmakelaar?

Verschillen de kosten per werkgebied?

Wij richten ons uitsluitend op Amsterdam en de directe omgeving. Wij beperken ons tot de markt waar wij in gespecialiseerd zijn. Wilt u al een eerste selectie maken op welk deel van Amsterdam en omstreken het beste bij u past? Wij hebben ons werkgebied opgesplitst in tien regio’s. Wij hanteren voor de verschillende werkgebieden dezelfde tarieven

NEEM CONTACT OP

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • Beëdigd register makelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

  • NVM Aankoopmakelaars

Enter your name and e-mail address and you will immediately receive the checklist.

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.