Almere

Almere heeft in haar relatief korte bestaan een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Sinds de oplevering van de eerste woningen in 1976 is het aantal inwoners in ruim 45 jaar gegroeid tot bijna 215.000 eind 2021. Daarmee staat het ruim in de top tien grootste gemeenten van Nederland. En daar houdt het voorlopig niet op. Met alle voorgenomen nieuwbouwplannen is de verwachting dat het inwoneraantal op termijn tot 350.000 zal groeien.

Almere

Amstelveen

Amstelveen is een moderne, multiculturele en ondernemende stad. Ideaal gesitueerd voor Amsterdam-forensen, zelfstandigen en werknemers van bijvoorbeeld Schiphol. Alles is gericht op groei en bloei, waardoor Amstelveen met recht een perfecte woonplaats mag worden genoemd voor gezinnen en mensen die zin hebben in de toekomst. In 2003 werd Amstelveen zelfs uitgeroepen tot meest aantrekkelijke stad van Nederland om in te wonen. Aankoopmakelaar Amsterdam kent Amstelveen ten voeten uit en staat u graag bij met raad en daad, zodat u uw kansen op de woningmarkt en het woongenot maximaliseert.

Amstelveen

Amsterdam Centrum

Aankoopmakelaar Amsterdam is gespecialiseerd in zoekopdrachten voor monumentaal en authentiek vastgoed in centrum Amsterdam. Mocht u overwegen om opzoek te gaan naar een woning binnen de grachtengordel, in de Jordaan of in de Haarlemmerbuurt, dan kunnen wij u vakkundig adviseren omtrent de bouwkundige staat, de financiële positie van VVE’s, kwesties rondom erfpacht en andere issues die komen kijken bij het zoeken naar een geschikte woning.

Amsterdam Centrum

Amsterdam IJburg

Amsterdam Ijburg, één van de meest moderne stadsdelen en ambitieuze stedenbouwkundige projecten van de afgelopen jaren, was eind jaren ’90 nog één grote zandvlakte. Niet alle eilanden zijn tot dusver gerealiseerd. Bestuurlijk ging het ook niet van een leien dakje. De Raad van State zette in 2005 een streep door de plannen voor de tweede fase van IJburg. De eilanden Strandeiland, Middeneiland en Buiteneiland moeten nog gerealiseerd worden. Met het Centrumeiland is begonnen en de Gemeente Amsterdam is van plan om in de komende jaren door te pakken.

Amsterdam IJburg

Amsterdam Nieuw-West

Amsterdam Nieuw-West is het stadsdeel waar onder meer de wijken Geuzenveld/Slotermeer, Slotervaart en Osdorp bij horen. Dit zijn van oudsher de naoorlogse wijken die als zogenaamde ‘Westelijke tuinsteden’ werden geafficheerd en die door vele renovatieprojecten en kleinere nieuwbouwprojecten een nieuw uiterlijk hebben gekregen. Het predikaat tuinstad werd aan deze wijken gegegeven omdat het in eerste instantie veelal ging om ruim opgezette wijken met veel groenvoorzieningen. Ook Nieuw Sloten en de Aker zijn prachtige toevoegingen die in de jaren ’90 tot stand kwamen. Hoe dichter u naar het centrum van Amsterdam gaat, hoe hoger de woningdichtheid. Het woningaanbod in Amsterdam Nieuw-West is zeer divers en gevarieerd. Hier vindt u niet alleen het moderne stadsappartement, maar ook bijvoorbeeld de wat grotere stadsvilla’s met tuin in Buitenveldert. De Sloterplas, het Sloterpark en de Nieuw Meer vormen het riante groene en blauwe hart van Amsterdam Nieuw-West dat verder kan worden gekenschetst als een stadsdeel met een zeer diverse bevolkingsopbouw. Aankoopmakelaar Amsterdam gaat voor u graag op zoek naar een passende woning in het steeds veranderende en vernieuwde woningbestand van Nieuw-West.

Amsterdam Nieuw-West

Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is al jaren aan een flinke opmars bezig om de meest trendy werk-, woon- en leefomgeving van Amsterdam te worden. De oude NDSM-werf heeft in circa vijftien jaar een ware metamorfose ondergaan. Met het herontwikkelde havenfront en het hypermoderne EYE Filminstituut Nederland (het voormalige Filmmuseum) is Amsterdam-Noord druk bezig het ‘Nieuwe Amsterdam aan het IJ’ te worden. Het andere gezicht van Amsterdam-Noord vindt u in de pittoreske volkswijken in tuindorp Oostzaan, maar ook in de jaren ’80 en ’90 ontworpen appartementencomplexen in de Buikslotermeer. Er zijn veel nieuwe bouwprogramma’s in ontwikkeling zoals Docklands en Overhoeks, een project dat genoemd is naar het oude torengebouw van Shell dat altijd al een landmark is geweest voor iedereen die vanaf het IJsselmeer of via het Noordzeekanaal het IJ op kwam varen. Aankoopmakelaar Amsterdam is volop actief in Amsterdam-Noord, wij laten u graag kennis maken met het meest recent gebouwde vastgoed en de pittoreske tuindorpen van Noord. Eén van de voordelen ten opzichte van stadsdeel Centrum is dat parkeren een stuk makkelijker is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Amsterdam-Zuid is het prijsniveau van woningen doorgaans ook betaalbaar voor de wat kleinere beurs.

Amsterdam Noord

Amsterdam-Oost

Voor wie in Amsterdam woont, is het knap lastig om uit de buurt te blijven van beroemde plekken of plaatsen die beroemdheden hebben voortgebracht. Dat geldt uiteraard ook voor Amsterdam-Oost, dat plaats biedt aan onder meer de gezellige Indische buurt, het voormalige Ajax-stadion de Meer, de Jaap Edenbaan en het inmiddels wereldberoemde Science Park. Maar wat te denken van Johan Cruijff? Deze kleine opsomming is een mooi voorbeeld van hoe goed oude en nieuwe tijden samengaan en in de huidige tijd zelfs parallel lopen. Dat is natuurlijk allemaal fantastisch voor het woongevoel, maar het is in Amsterdam soms ook lastig om uit de buurt te blijven van typisch ‘Mokumse’ problematieken, zoals funderingsproblemen, slecht functionerende verenigingen van eigenaren (VvE). Daarmee is het belang van het in de arm nemen van Aankoopmakelaar Amsterdam meteen onderstreept.

Amsterdam-Oost

Amsterdam-West / Westerpark

Amsterdam-West is één van de meest pure stukjes Amsterdam; een belangrijk cultureel grondgebied. West is eigenzinnig, mooi, van uitersten, puur, rauw, roemrucht, beroemd en daardoor ongetwijfeld levendig en boeiend. Met het Westerpark en de Westergasfabriek biedt West bovendien groen, rust, recreatie en ontspanning op velerlei manieren. Wie wil wonen in West heeft de keuze uit diverse buurten. Om op de voor u juiste plek terecht te komen, is het verstandig een expert in te schakelen die het proces bewaakt en dankzij zijn werkwijze tijdig bouwtechnische problemen en strubbelingen op de weg naar aankoop signaleert en ondervangt. Aankoopmakelaar Amsterdam is u hierbij graag van dienst.

Amsterdam-West / Westerpark

Amsterdam (Oud) Zuid

Je zal er maar wonen: op een steenworp van iconische begrippen als het Rijksmuseum, het Olympisch Stadion, De Pijp, het Concertgebouw en de Amsterdamse bossen. Het spreekt haast voor zich dat Amsterdam-Zuid een van de meest geliefde stadsdelen van Amsterdam is. Wat echter niet mag worden vergeten, is dat zaken als funderingsproblemen, slecht functionerende verenigingen van eigenaren (VvE) en het betalen van erfpacht ook niet aan Amsterdam-Zuid is voorbijgegaan. Aankoopmakelaar Amsterdam is als geen ander thuis in de regio en zeer goed op de hoogte van deze en andere zaken die bij de aankoop van een pand nimmer uit het oog verloren mogen worden. Woongenot begint dankzij een in de praktijk bewezen werkwijze tegen een schappelijk tarief.

Amsterdam Zuid

Amsterdam Zuidoost

Aankoopmakelaar is zeer bekend met het woning- en vastgoedbestand in Amsterdam Zuid-Oost. Dit stadsdeel is in de jaren ’60 door de Gemeente Amsterdam ontwikkeld en is sindsdien populair bij mensen die toch vlakbij de stad willen wonen, maar niet het volle pond willen betalen. Veel woningen in de Bijlmermeer zijn vanaf de jaren ’90 volledig gerenoveerd. Maar als u bij Zuid-Oost alleen denkt aan hoogbouw en flats, dan heeft u het mis. In Amsterdam Zuid-Oost vindt u ook de betaalbare eengezinswoning met een tuin, in een rustige en gevarieerde buurt met veel groen. Daarvoor hoeft u dus niet speciaal op IJburg of in Amsterdam Noord te gaan kijken. Stadsdeel Zuid-Oost geeft ruim baan aan verschillende nieuwbouwprojecten die zorgen voor een gemêleerd woningbestand en bevolkingsopbouw. Vaak gaat het hier om kleinschalige nieuwbouwprojecten die een kans bieden voor iedereen die op zoek is naar een woning, net even buiten het centrum van Amsterdam.

Amsterdam Zuidoost

Diemen

Diemen is een zeer aantrekkelijke gemeente voor personen en gezinnen die graag onder de vleugels van Amsterdam willen wonen, maar voor hun woongenot een nét iets knussere en groenere woonomgeving prefereren. Diemen is dan ook zeer geliefd bij huizenzoekers en dat maakt het van eminent belang om gericht en bewust op zoek te gaan naar een passende woning. Aankoopmakelaar Amsterdam kent de lokale markt in Diemen als geen ander en is u dan ook graag van dienst bij uw zoektocht. Woongenot begint immers bij het vinden van het juiste huis tegen de juiste prijs.

Diemen

Haarlem

Haarlem is een ongekend populaire stad om te wonen. We begrijpen heel goed dat het door velen ook wel ‘Amsterdam in het klein’ wordt genoemd. De prachtige, sfeervolle historische binnenstad en diversiteit van omliggende wijken maken Haarlem tot een plek waar u als huizenkoper letterlijk verschillende kanten op kunt. Met ruim 160.000 inwoners eind 2021 staat Haarlem net buiten de top tien van grootste gemeenten van Nederland.      

Haarlem

Hoofddorp

Uithoorn is een mooie, sfeervolle gemeente, gelegen aan de oevers van de Amstel. Eind 2021 telde Uithoorn ruim 30.000 inwoners, een aantal dat naar verwachting de komende jaren sterk zal groeien vanwege de geplande nieuwbouwprojecten in en rondom de stad. Onderdeel van de gemeente Uithoorn is het landelijke dorp De Kwakel, waar ongeveer een vijfde van de inwoners van de gemeente woont.

Hoofddorp

Uithoorn

Uithoorn is een mooie, sfeervolle gemeente, gelegen aan de oevers van de Amstel. Eind 2021 telde Uithoorn ruim 30.000 inwoners, een aantal dat naar verwachting de komende jaren sterk zal groeien vanwege de geplande nieuwbouwprojecten in en rondom de stad. Onderdeel van de gemeente Uithoorn is het landelijke dorp De Kwakel, waar ongeveer een vijfde van de inwoners van de gemeente woont.

Uithoorn

Weesp

Weesp is een prachtige, authentieke vestingstad onder de rook van Amsterdam. Vanaf maart 2022 maakt Weesp onderdeel uit van de gemeente Amsterdam. Weesp telde medio 2021 ruim 20.500 inwoners en dat aantal is de afgelopen jaren flink gestegen, met name vanwege de toename van het woningaanbod door de recente oplevering van verschillende nieuwbouwprojecten.

Weesp
Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • Beëdigd register makelaars/taxateurs

  • Ruim 20 jaar ervaring

  • Daadkrachtig

  • Technische achtergrond

  • 100% onafhankelijk

  • NVM Aankoopmakelaars

Enter your name and e-mail address and you will immediately receive the checklist.

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We kennen de markt en streven ernaar je binnen twee uur terug te bellen.