Aankoopmakelaar Uithoorn

Uithoorn is een mooie, sfeervolle gemeente, gelegen aan de oevers van de Amstel. Eind 2021 telde Uithoorn ruim 30.000 inwoners, een aantal dat naar verwachting de komende jaren sterk zal groeien vanwege de geplande nieuwbouwprojecten in en rondom de stad. Onderdeel van de gemeente Uithoorn is het landelijke dorp De Kwakel, waar ongeveer een vijfde van de inwoners van de gemeente woont.

Uithoorn combineert de dynamiek van een stad met het rustieke karakter van een klein dorp. Dat komt doordat de gemeente midden in de Randstad ligt, maar tegelijkertijd ook onderdeel uitmaakt van het Groene Hart, waardoor er genoeg plekken zijn waar u even helemaal weg bent van de drukte. Een ideale plek om te wonen wanneer u wilt profiteren van praktische stedelijke voorzieningen en daarnaast volop kunt ontspannen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Wonen in Uithoorn

Wonen in Uithoorn is om verschillende redenen interessant. Zo zijn omliggende steden als Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen én luchthaven Schiphol vanuit Uithoorn makkelijk en snel te bereiken, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Hoewel u niet per se de stad uit hoeft, Uithoorn heeft namelijk alles wat het wonen in een stedelijke omgeving aantrekkelijk maakt. Twee winkelcentra met alle winkels en merken die u nodig heeft, gezellige horeca aan het water zoals het Rechthuis aan den Amstel, meer dan genoeg opvang- en onderwijsmogelijkheden en volop aanwezigheid van sportverenigingen- en faciliteiten. Kortom, Uithoorn is een ideale plek om te wonen voor jong en oud!

Huis kopen in Uithoorn

Het woningaanbod in Uithoorn is divers. Wat opvalt is dat er in deze gemeente relatief veel eengezinswoningen, portiekflats en bovenwoningen te vinden zijn. Daarnaast komen er met verschillende ontwikkelingsprojecten steeds meer nieuwbouwwoningen bij. In het vierde kwartaal van 2021 bedroeg de gemiddelde vraagprijs van een woning in Uithoorn € 488.358,-. De huizen die te koop staan in Uithoorn worden gemiddeld na 15 dagen verkocht, waarbij gemiddeld bijna 12% boven de vraagprijs wordt geboden.

Aankoopmakelaar inschakelen voor Uithoorn

Bent u enthousiast over de leefomgeving in Uithoorn en heeft u uw zinnen gezet op het kopen van een huis in deze gemeente? U doet er dan verstandig aan een aankoopmakelaar in de hand te nemen die precies weet waar op te letten tijdens het kopen van een woning op de huidige oververhitte woningmarkt. De makelaars van Aankoopmakelaar Amsterdam zijn goed op de hoogte van de woningsituatie in Uithoorn en adviseren u optimaal tijdens het aankoopproces van uw gewenste woning. Met onze jarenlange ervaring en grondige technische kennis ondersteunen we u bij het maken van de juiste woningkeuze. Dat doen we onder meer door u te begeleiden tijdens de bezichtiging, zodat u alles komt te weten van de woning. Daarnaast kijken we kritisch mee naar het bouwkundig rapport om ervoor te zorgen dat eventuele gebreken of toekomstige verbouwplannen bekend zijn voordat u een volgende stap zet in het aankoopproces. Uiteraard denken we ook met u mee bij het uitbrengen van een realistisch bod, zodat u achteraf nooit het gevoel heeft dat u teveel voor uw nieuwe woning heeft betaald.

Wilt u meer weten over hoe Aankoopmakelaar Amsterdam u kan helpen bij het vinden van een geschikte woning binnen de gemeente Uithoorn? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze, we vertellen u er graag meer over!

Checklist Bezichtigingen

Naast het gratis aankoopadvies bieden wij de mogelijkheid aan om de ‘checklist bezichtiging’ te ontvangen. Met deze checklist kunt u zelf snel een eerste beoordeling maken. Met name bij het bezichtigen van meerdere woningen is dit een handig overzicht om snel een selectie te maken.

Checklist bezichtigingen
  • 20+ jaar ervaring

  • Beëdigd register makelaars

  • Wij helpen jou om de laagst mogelijke koopprijs en beste voorwaarden te krijgen

  • Professionele begeleiding tijdens het hele proces t/m moment van overdracht

  • No cure no pay

  • 100% onafhankelijke aankoopmakelaar

Bel mij terug

Laat hier je telefoonnummer achter. We begrijpen de markt en streven ernaar binnen twee uur te reageren.